🔜 Acht van Chaam Classic - Toertocht

✅ Fietstocht 25 km
Naast de 75 & 125 km wordt er op dezelfde dag een fraaie fietstocht van 25 km in de bosrijke omgeving van Chaam georganiseerd. Leuk voor jong & oud!

Fiets mee! En sluit daarna ook gezellig aan bij het Après Fiets Feest - Acht van Chaam Classic!

Meer weten? Bezoek: https://www.8vanchaam.nl/classic/

🔜 Acht van Chaam Classic - Toertocht

✅ Inschrijven voor de toertocht kan ’s morgens tussen 8.00 & 10.30 uur. Het inschrijfgeld is €10,00. De helft van het inschrijfgeld komt ten goede aan de organisatie van de Acht van Chaam om het behoud van de dit unieke wielerevenement ook in de toekomst te garanderen. Met uw sportieve deelname aan deze toertocht of gezinstocht geeft u dus de Acht van Chaam een financieel duwtje in de rug!

✅ Inschrijven voor de gezinstoertocht kan van 10.00 tot 14.00 uur. Inschrijfgeld hiervoor is €7,50 inclusief een consumptiebon van ’t Chaamsche Wapen.

Sluit deze dag gezellig af met het Après Fiets Feest - Acht van Chaam Classic

Facebook photo

Nacht van Chaam
🔜 30 juli 2019
⏰ 21.00 uur t/m 03.00 uur

Facebook photo

Acht van Chaam Classic - Toertocht

Wist je dat we dit jaar een bijzondere samenwerking hebben?
Namelijk met CC Pavé76 en Servais Knaven!

“Pavé” is het Franse woord voor plaveien en betekent tevens kassei, 76 verwijst naar regio Breda. Stichting Pavé76 wil de wegen voor (jonge) wielrenners plaveien, onder andere door het organiseren van wielerwedstrijden die anders zijn én uitdagender. Tevens zet de stichting zich in om het vrouwenwielrennen te promoten. De Bavelse berg, Dwars door ’t Zand en de Mini Acht van Chaam zijn wedstrijden die door Stichting Pavé76 georganiseerd worden.

Dit jaar heeft de stichting ook ondersteuning toegezegd aan de Acht van Chaam Classic. Servais Knaven, ambassadeur van de Acht van Chaam en bestuurslid van Stichting Pavé76 heeft persoonlijk deze route mee helpen uitzetten. De mooie routes van 75km en 125km in het buitengebied van West Brabant zijn gebaseerd op zijn vele trainingsritten uit het verleden in deze regio.

Facebook photo

28 Juli aanstaande is het zover! 👇 Acht van Chaam Classic - Toertocht

Wat kan je precies verwachten van de route?

Als eerbetoon aan de Brabantse wielercultuur voert de Acht van Chaam Classic 2019 langs alle West-Brabantse steden en dorpen waar tegenwoordig nog een professioneel wielercriterium wordt verreden. Achtereenvolgens gaat de tocht (125km) door Made, Zevenbergen, Roosendaal en Etten-Leur met uiteraard vertrek en aankomst in Chaam.

Wielertoeristen kunnen kiezen uit twee afstanden: 75 km of 125 km. De tocht heeft de vorm van een 8. Op het knooppunt is een verzorgingspost ingericht met voldoende eten en drinken voor alle deelnemers. De rijders van de 75 km komen hier één keer langs, de rijders van de 125 km komen hier twee keer langs.

Facebook photo

Op de hoogte blijven?

 

Volg ons op facebook!