Rocktober presenteert: Stiletto 🎸

De band presenteert zich in de nieuwe samenstelling met 4 muzikanten!

Na 26 jaar heeft Stiletto afscheid genomen van Carla (Keyboards) en zijn meer gitaarrock gaan spelen, volgens fans die hun al gezien hebben; lekker compact, swingend, ruiger, kei-vet, en wat nog meer van dit soort opmerkingen!

De ,,nieuwe,, Stiletto is dus nog dynamischer, meer feest!!

Facebook photo

Rocktober presenteert: DeepWhite 🎸

Twee muzikale vrienden; de een die de gitaarriffs van Sykes, Vai en Blackmore niet schuwt, de ander die kan schreeuwen als Gillan en blèren als Coverdale, stonden aan de wieg van deze band. Roland en Frank hadden medio 2009 een gezamenlijk doel, en DeepWhite was geboren.

DeepWhite heeft door de jaren heen nogal wat wisselingen in de bandsamenstelling moeten ondergaan, maar is nu uitgegroeid tot een stabiele zesmansformatie; doorgewinterde rockers die hun sporen hebben verdiend in de Brabantse rockscene, en allemaal hun plek in DeepWhite hebben gevonden.

Ook het repertoire heeft veel verschuivingen doorgemaakt, maar er is de laatste jaren hard gewerkt aan een gebalanceerde mix van klassieke rockhits en een dampende set van Deep Purple en Whitesnake covers.

DeepWhite heeft al een aantal regionale festivals op zijn naam staan, en strandde in de halve finale bij deelname aan de Benelux editie 2016 van The Clash of the Coverbands. Mede dankzij dit avontuur is DeepWhite klaar om de rest van het Nederlandse circuit te veroveren.

FB-pagina: DeepWhite
Website: www.deepwhite.nl

Like als je gaat rocken bij DeepWhite 👍

Facebook photo

ROCKTOBER presenteert: Larry Cook 🎸

Larry Cook is een rockband die in een razend tempo recente rockhits op een energieke manier van het podium af laat knallen!

Larry Cook houdt van muziek die verder gaat dan 3 akkoorden. Dampende muziek voor een breed publiek. Het repertoire bevat de bekendere muziek van Lowlands en Pinkpop, gevarieerd met rockclassics: Muse, Queens of the stone age, the Killers, Kings of Leon, Mando Diao en the Editors. Ze brengen de "goeie muziek" die nu op de radio te horen is.

Larry Cook was landelijk finalist bij de "Clash of the coverbands" 2011-2012.

Larry Cook doet zijn best om origineel te zijn in repertoire, maar tegelijk toegankelijk en dansbaar. Stevige muziek waar de damp vanaf komt en waarmee het dak eraf gaat...

FB-pagina: Larry Cook
Website: www.larrycook.nl

Like als je gaat rocken bij Larry Cook! 👍

Facebook photo

ROCKTOBER 27 OKT. 2018
Let's Rock met de bands: Larry Cook || DeepWhite || Stiletto

Tickets zijn in de verkoop:
🎸Café het knooppunt galder
🎸Buurman en Buurman Meerle
🎸Café het chaamsche wapen

Entree
€10,- voorverkoop || €12,50 aan de deur

Meer weten? Bekijk de poster 👇

Facebook photo

ROCKTOBER - tickets zijn in de verkoop!

Deze zijn te koop bij:
🎸Café het knooppunt galder
🎸Buurman en Buurman Meerle
🎸Café het chaamsche wapen

€10,- entree voorverkoop | €12,50 aan de deur | toegang vanaf 18 jaar

Facebook photo

Op de hoogte blijven?

 

Volg ons op facebook!